Fremtiden er elektrisk!

Har du et tak, har vi en løsning

Bærekraftig og kortreist energi

Våre løsninger

For å møte fremtidens energibehov vil solenergi bli en avgjørende del av energisystemet. Vi syns derfor det er synd om store tak med gode solforhold blir liggende tomme uten at vi utnytter potensialet. Isteden ender vi opp med å ødelegge norsk natur med store naturinngrep. Bygningsmonterte solcelleanlegg legger ikke beslag på areal som ikke allerede er tatt i bruk. Solcelleanlegg er helt konfliktfritt samtidig som energien produseres der den skal benyttes. De fleste banker har i dag også et bedre finansieringstilbud til bygg med en bedre energimerking.   

Vi tilbyr flere løsninger for å høste solenergi!

Næring og industri

Flate tak

industri og næringsbygg har ofte store flate tak som er enkle å bygge. Det er ofte her vi finner de mest lønnsomme prosjektene ved lave kostnader samtidig som forbruket ofte er i fase med solenergi. Vi leverer sydvendte eller øst/vest-monterte anlegg som begge legges på tak uten punktering av taktekking. Vi kan også levere løsninger i kombinasjon med sedum eller vannfordrøyning.

Vegg og fasade – BIPV

Fasademonterte paneler kan benyttes som her, til å bryte opp en ellers stor og kjedelig veggflate. På grunn av snø vil en slik sydvendt vegg gi et bra bidrag på korte vinterdager. Gjennomsnittlig over året produserer en sydvendt vegg som dette mer energi enn et flatt tak med samme panel-areal.

Energilagring

Som sertifisert Tesvolt partner kan vi tilbyr verdensledende løsninger for kommersielle og industrielle applikasjoner innen energilagring. Har du tenkt på at et batteri ikke bare kan lagre solenergi, men også lades om natten når strømmen er billig og bruke den samme energien på dagen når strømmen er dyr? I den senere tid har vi sett eksempler på at denne differansen kan være så stor som 6 kr/kwh. Kombinerer du dette med å øke egenforbruket av solenergi, betaler batteriene seg fort ned og du får samtidig et mer driftssikkert el-anlegg. Hvor mye koster en driftsstans?

Hvilke fordeler har solenergi for din bedrift?

Hvilke fordeler har solenergi for din bedrift?

 • Forutsigbare energikostnader i mer enn 30 år

 • Viktig bidragsyter i byggets energibudsjett

 • Bedre rente enn i banken - typisk 7-8%

 • Kort tilbakebetalingstid

 • Redusere behovet for dyrere, innkjøpt strøm

 • Investeringen er fradragsberettiget

 • LCOE: 40-60 øre/ KWh (all inclusive)

 • Effektiv og kort byggetid

 • Ingen vedlikeholdskostnader

 • Gode garantier på 25/30 år

 • Selg overskuddsstrømmen tilbake på strømnettet via plusskundeavtale

 • Viser bedriftens handlingskraft

Hvilke fordeler har solenergi og batterier for miljøet?

Hvilke fordeler har solenergi og batterier for miljøet?

 • Du viser samfunnsansvar, og tar del i det grønne skifte

 • Solenergi er en miljø- og klimavennlig energikilde som kan høstes og benyttes lokalt

 • Det frigir energikapasitet, og reduserer behov for større utbygginger

 • El-bil på solenergi er kult!

 • Alle bygg kan potensielt bli bærekraftige kraftverk

 • Kortreist og fornybar ressurs

Med en investering i fornybar energi fra PV Solar, har man investert i rimelig, fornybar energi for 30 år frem i tid. Når anlegget først er installert, koster det ingenting å produsere energi. Eventuell overskuddsstrøm selges til energiselskapet som betaler spotpris.

Finansiering

Solenergi er den raskest voksende energikilden i verden. Som følge av dette har prisene på solcellepaneler gått kraftig ned de siste årene. De fleste banker har nå også bedre lånebetingelser for bygg med bedre energimerking, men noen ganger kan det være greit å flytte investeringen fra Capex til Opex. Vi kan derfor gjennom våre samarbeidspartnere nå også tilby leasing av energiteknologi. Sammen finner vi den løsningen som passer best for akkurat din bedrift - enten du ønsker å eie eller lease anlegget.

Landbruk

Landbruk

Solenergi i landbruket har som regel stor lønnsomhet for bonden. Vi leverer fleksible solenergiløsninger for landbruk og veksthus.

Vil du være en miljøbevisst gårdbruker?

Utnytt gårdens takareal. Skal du bygge nytt landbruk? Hvorfor ikke benytte deg av en bærekraftig og fornybar energikilde? Det er store muligheter med langsiktige, forutsigbare og gode økonomiske fordeler ved å produsere sin egen energi.

Boligmarkedet

Samarbeid med eiendomsutviklere

I boligmarkedet tilbyr vi sammen med samarbeidspartnere komplette leveranser til lavenergihus. Solenergi og lagring sammen med lading av el-bil blir stadig mer aktuelt.

Samtidig ser vi at samspill med øvrige energisystemer som varmepumpe og varmtvannstank, i fremtiden vil være avgjørende for å utnytte energien på en bedre måte. I samarbeid med eiendomsutviklere leverer vi helhetlige løsninger hvor ny energiteknologi gjør boligene energinøytrale.

Skråtak

Skråtak kan bygges både utenpå eksisterende taktekking eller som innfelt (BIPV) anlegg. Fordelen med våre innfelte BIPV-løsninger tak er att disse er vanntette og erstatter annen takking som f.eks. takstein eller plater. Selv om BIPV er noe dyrere, må man ta med i regnestykket at man sparer materialer og arbeidstid. På denne måten er det ikke sikkert at et slikt prosjekt totalt sett bør bli dyrere dersom man allikevel skal legge ny tekking. Denne løsningen er også meget godt egnet til nybygg, og flere eiendomsutviklere har dette som tilvalg i sine hus modeller.

REC-sertifisert Solar Professional

Ikke alle installatører kan kalle seg en REC-sertifisert Solar Professional. PV Solar har gjennomgått et unikt sertifiseringsprogram for installatører hos REC Solar.

I prosjekter hvor miljø og utseende er en viktig vurderingsfaktor anbefaler vi å benytte REC Alpha Pure-paneler.

Disse panelene er blyfrie, og det benyttes blant annet silisium fra Elkem Solar i Kristiansand. Silisiumet blir videreforedlet til Wafere hos NORSUN i Årdal. Med disse leverandørene, er hele den mest kraftintensive prosessen i et solcellepanel utført i Norge og med norsk vannkraft. REC er verdens første solcelleleverandør som kan levere EPD-sertifikat. Som REC-Sertifisert Solar Professional gir vi 25 års garanti på alle anlegg hvor vi benytter REC-paneler.

En kvalitetsmessig leveranse

Gjennom dette sertifiseringsprogrammet sikrer REC at solcelleinstallatører er utstyrt med nødvendig kompetanse og kunnskap ved installasjon av REC-paneler. Dette gir deg som kunde en trygghet om at du vil motta et høykvalitetsprodukt, montert av våre godkjente installatører, som også yter førsteklasses kundeservice i alle ledd.

Utvidet garanti

Velger du en REC-sertifisert Solar Professional kan du dra nytte av den unike REC ProTrust-garantipakken uten ekstra kostnad. REC ProTrust-garantien gir deg 5 års ekstra produktgarantidekning (totalt 25 år) og opptil 25 års arbeidsdekning* i tillegg til 25 års dekning av ytelsesgarantien.

*Underlagt betingelser

REC ProTrust-garantien

Selv om den beste garantien er en som kundene aldri trenger å ringe på, er REC-produkter i nærheten av denne utopien, med en svært lav kravfrekvens; fra mer enn 4 millioner REC-paneler produsert hvert år, er mindre enn 400 returnert fra installatør som defekt. REC sitt garantitilbud gjenspeiler denne førsteklasses kvaliteten. REC's ProTrust Garanti-pakke dekker produkt, ytelse og arbeidskraft - og tilbys utelukkende av REC-sertifiserte Solar Professional-installatører. Dette betyr enestående besparelser, mer økonomisk sikkerhet og bedre forsyningssikkerhet for deg. 

Produktgaranti  

Dekker panelfeil og lover overlegen kvalitet i minst 20 år. Alle paneler er kvalifisert for en +5 års produktgarantiutvidelse, som en del av REC ProTrust Warranty 

REC's ytelsesgaranti sikrer at REC-paneler fungerer nøyaktig som forventet - hvert år i 25 år. Med mer energi og høyere årlig avkastning får du større forutsigbarhet

Arbeidsgaranti

Arbeidsgarantien er unik for REC ProTrust-pakken, og gir deg ekstra beskyttelse i det usannsynlige tilfellet at et REC-panel må vedlikeholdes eller byttes ut.

Klimavennlige solenergiløsninger for boligmarkedet

Spar opp til 80% av dine energikostnader med smarte solenergiløsninger fra SMA.

De modulære løsningene gir rimelig inngang og gjør at systemet alltid kan utvides enkelt etter behov - avhengig av budsjettkrav.

Som en ledende global spesialist innen solcellesystemteknologi og energiløsninger, standardiserer SMA fornybar, desentralisert og digital energiforsyning. Innovative løsninger for solcelleapplikasjoner i alle størrelser og enestående tjenestetilbud gir våre kunder større frihet når det gjelder deres energibehov.

Ønsker du å lære mer om solenergi for din bedrift?

Ta kontakt med oss for en informativ og uforpliktende prat.

Kontakt oss